Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46766
Назва: Удосконалення технології виробництва ферментованих напоїв з використанням глоду (Crataegus)
Автори: Турбовська, Світлана Володимирівна
Ключові слова: ячмінний солод
дипломна робота
солодорощення
амілолітичні ферменти
генератор імпульсів Г5-54
низькочастотні хвилі
крайнє високочастотні хвилі
солод
дріжджі
екстракт глоду
аскорбінова кислота
флавоноїди
ферментований напій
Дата публікації: гру-2020
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Розробка технології ферментованого напою з використанням плодів глоду (Crataegus), які є джерелом біологічно активних речовин, дозволить розширити асортимент ферментованих напоїв на ринку України. Також забезпечить різні верстви населення продукцією, що має підвищену харчову та біологічну цінність. Використання плодів глоду в солодових ферментованих напоях сформує їх органолептичні, фізико-хімічні й фармакологічні властивості. Об’єкт дослідження – технологія ферментованих напоїв з екстрактом плодів глоду. Предмет дослідження – ячмінний солод, екстракт плодів глоду (Crataegus), дріжджі. Мета дипломної роботи – удосконалення технології ферментованих напоїв з використанням ячмінного солоду та екстракту глоду. Методи дослідження – фізико-хімічні, аналітичні, статистичні.
Опис: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи т.н., доцент кафедри біотехнології Косоголова Л. О.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46766
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФЕБІТ_2020_162_ТурбовськаСВ.pdf2.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.