Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46766
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТурбовська, Світлана Володимирівна-
dc.date.accessioned2021-02-11T14:34:03Z-
dc.date.available2021-02-11T14:34:03Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46766-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи т.н., доцент кафедри біотехнології Косоголова Л. О.uk_UA
dc.description.abstractРозробка технології ферментованого напою з використанням плодів глоду (Crataegus), які є джерелом біологічно активних речовин, дозволить розширити асортимент ферментованих напоїв на ринку України. Також забезпечить різні верстви населення продукцією, що має підвищену харчову та біологічну цінність. Використання плодів глоду в солодових ферментованих напоях сформує їх органолептичні, фізико-хімічні й фармакологічні властивості. Об’єкт дослідження – технологія ферментованих напоїв з екстрактом плодів глоду. Предмет дослідження – ячмінний солод, екстракт плодів глоду (Crataegus), дріжджі. Мета дипломної роботи – удосконалення технології ферментованих напоїв з використанням ячмінного солоду та екстракту глоду. Методи дослідження – фізико-хімічні, аналітичні, статистичні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectячмінний солодuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectсолодорощенняuk_UA
dc.subjectамілолітичні ферментиuk_UA
dc.subjectгенератор імпульсів Г5-54uk_UA
dc.subjectнизькочастотні хвиліuk_UA
dc.subjectкрайнє високочастотні хвиліuk_UA
dc.subjectсолодuk_UA
dc.subjectдріжджіuk_UA
dc.subjectекстракт глодуuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectфлавоноїдиuk_UA
dc.subjectферментований напійuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва ферментованих напоїв з використанням глоду (Crataegus)uk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБІТ_2020_162_ТурбовськаСВ.pdf2.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.