Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46766
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Турбовська, Світлана Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-11T14:34:03Z | - |
dc.date.available | 2021-02-11T14:34:03Z | - |
dc.date.issued | 2020-12 | - |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46766 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи т.н., доцент кафедри біотехнології Косоголова Л. О. | uk_UA |
dc.description.abstract | Розробка технології ферментованого напою з використанням плодів глоду (Crataegus), які є джерелом біологічно активних речовин, дозволить розширити асортимент ферментованих напоїв на ринку України. Також забезпечить різні верстви населення продукцією, що має підвищену харчову та біологічну цінність. Використання плодів глоду в солодових ферментованих напоях сформує їх органолептичні, фізико-хімічні й фармакологічні властивості. Об’єкт дослідження – технологія ферментованих напоїв з екстрактом плодів глоду. Предмет дослідження – ячмінний солод, екстракт плодів глоду (Crataegus), дріжджі. Мета дипломної роботи – удосконалення технології ферментованих напоїв з використанням ячмінного солоду та екстракту глоду. Методи дослідження – фізико-хімічні, аналітичні, статистичні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | ячмінний солод | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | солодорощення | uk_UA |
dc.subject | амілолітичні ферменти | uk_UA |
dc.subject | генератор імпульсів Г5-54 | uk_UA |
dc.subject | низькочастотні хвилі | uk_UA |
dc.subject | крайнє високочастотні хвилі | uk_UA |
dc.subject | солод | uk_UA |
dc.subject | дріжджі | uk_UA |
dc.subject | екстракт глоду | uk_UA |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk_UA |
dc.subject | флавоноїди | uk_UA |
dc.subject | ферментований напій | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології виробництва ферментованих напоїв з використанням глоду (Crataegus) | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФЕБІТ_2020_162_ТурбовськаСВ.pdf | 2.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.