Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46766
Title: | Удосконалення технології виробництва ферментованих напоїв з використанням глоду (Crataegus) |
Authors: | Турбовська, Світлана Володимирівна |
Keywords: | ячмінний солод дипломна робота солодорощення амілолітичні ферменти генератор імпульсів Г5-54 низькочастотні хвилі крайнє високочастотні хвилі солод дріжджі екстракт глоду аскорбінова кислота флавоноїди ферментований напій |
Issue Date: | Dec-2020 |
Publisher: | Національний авіаційний університет |
Abstract: | Розробка технології ферментованого напою з використанням плодів глоду (Crataegus), які є джерелом біологічно активних речовин, дозволить розширити асортимент ферментованих напоїв на ринку України. Також забезпечить різні верстви населення продукцією, що має підвищену харчову та біологічну цінність. Використання плодів глоду в солодових ферментованих напоях сформує їх органолептичні, фізико-хімічні й фармакологічні властивості. Об’єкт дослідження – технологія ферментованих напоїв з екстрактом плодів глоду. Предмет дослідження – ячмінний солод, екстракт плодів глоду (Crataegus), дріжджі. Мета дипломної роботи – удосконалення технології ферментованих напоїв з використанням ячмінного солоду та екстракту глоду. Методи дослідження – фізико-хімічні, аналітичні, статистичні. |
Description: | Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи т.н., доцент кафедри біотехнології Косоголова Л. О. |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46766 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФЕБІТ_2020_162_ТурбовськаСВ.pdf | 2.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.