Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46766
Название: | Удосконалення технології виробництва ферментованих напоїв з використанням глоду (Crataegus) |
Авторы: | Турбовська, Світлана Володимирівна |
Ключевые слова: | ячмінний солод дипломна робота солодорощення амілолітичні ферменти генератор імпульсів Г5-54 низькочастотні хвилі крайнє високочастотні хвилі солод дріжджі екстракт глоду аскорбінова кислота флавоноїди ферментований напій |
Дата публикации: | дек-2020 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Краткий осмотр (реферат): | Розробка технології ферментованого напою з використанням плодів глоду (Crataegus), які є джерелом біологічно активних речовин, дозволить розширити асортимент ферментованих напоїв на ринку України. Також забезпечить різні верстви населення продукцією, що має підвищену харчову та біологічну цінність. Використання плодів глоду в солодових ферментованих напоях сформує їх органолептичні, фізико-хімічні й фармакологічні властивості. Об’єкт дослідження – технологія ферментованих напоїв з екстрактом плодів глоду. Предмет дослідження – ячмінний солод, екстракт плодів глоду (Crataegus), дріжджі. Мета дипломної роботи – удосконалення технології ферментованих напоїв з використанням ячмінного солоду та екстракту глоду. Методи дослідження – фізико-хімічні, аналітичні, статистичні. |
Описание: | Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи т.н., доцент кафедри біотехнології Косоголова Л. О. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46766 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФЕБІТ_2020_162_ТурбовськаСВ.pdf | 2.62 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.