Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/10049
Назва: ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРОФЛОРИ КОНЦЕНТРАТА КВАСНОГО СУСЛА
Інші назви: Study of concentrate microflora of kvass wort
Автори: Косоголова, Людмила Олексіївна
Гаркава, Катерина Григорівна
Сіленко, Владислав В.
Решетняк, Людмила Расулівна
Веселовська, Т. Є.
Ключові слова: концентрат квасного сусла
молочнокислі бактерії
спороутворюючі бактерії
мікроскопічні гриби
дріжджі
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРОФЛОРИ КОНЦЕНТРАТА КВАСНОГО СУСЛА / Л. О. Косоголова, К. Г. Гаркава, В. В. Сіленко, Л. Р. Решетняк, Т. Є. Веселовська, 2011. - С. 1-5.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати вивчення видового складу інфікуючої мікрофлори концентрату квасного сусла. Розглянуто переваги використання ультразвукової обробки під час виробництва концентрату квасного сусла.
Опис: Наукова стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/10049
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження мікрофлори концентрата квасного сусла.pdfОсновна стаття233.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.