Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56314
Назва: Маркетингова інформаційна система підприємства та можливі шляхи її вдосконалення
Автори: Жигинас, Артем Євгенович
Ключові слова: маркетингова інформаційна система
бази даних
ринок
споживач
лояльність
конкурентоспроможність
маркетинг
дипломна робота
Дата публікації: 26-чер-2022
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження є маркетингова інформаційна система підприємства в ресторанному бізнесі, а предметом складові та фактори формування ефективної маркетингової інформаційної системи мережі кав’ярень «Brew Cafe». Метою дослідження є теоретичне обґрунтування і розробка практичних рекомендацій щодо формування ефективної маркетингової інформаційної системи. Методами дослідження є спостереження, аналіз, узагальнення та моделювання. Значущість роботи полягає у розробці рекомендацій з покращення інформаційно-комунікаційної системи як для мережі кав’ярень «Brew Cafe», так і аналогічних підприємств за даним видом економічної діяльності, що допоможе приймати більш ефективні маркетингові рішення та моніторингу маркетингового середовища. Проаналізовано маркетингове середовище компанії «Brew Cafe» та надані рекомендації щодо маркетингової діяльності для покращення її діяльності. Враховуючи деталі мережі «Brew Cafe» кав’ярні, було представлено стратегію просування бренду та розроблено маркетингові інструменти для її сприяння. Це допоможе компанії бути конкурентоспроможною на місцевому ринку.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56314
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жигинас_дипломна_робота.pdfДипломна робота301.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.