Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56308
Title: Використання потенціалу соціальних мереж в рекламних кампаніях та їх вплив на поведінку споживача (на прикладі TOB «Enjoy the Wood»)
Authors: Склезь, Іван Володимирович
Keywords: СММ
рекламна діяльність
маркетинговий потенціал
ринок подарунків та сувенірної продукції
таргетована реклама
поведінка споживача
маркетинг
дипломна робота
Issue Date: 26-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Об’єктом дослідження є маркетингова діяльність в соціальних мережах підприємства «Enjoy the Wood» на ринку подарунків та сувенірної продукції України, а предметом – процес впливу потенціалу соціальних мереж в рекламних кампаніях на поведінку споживача на прикладі підприємства. Метою випускної роботи є дослідження процесу впливу потенціалу соціальних мереж в рекламних кампаніях на поведінку споживача на прикладі підприємства на ринку подарунків та сувенірної продукції України. Методи дослідження – історичні (при дослідженні теоретичних положень), економіко–статистичні (при оцінці сучасного стану ринку пива і діяльності підприємства); маркетингово–моніторингові (аналіз впливу факторів на показники маркетингової діяльності). Методологічну основу дослідження склали наукові публікації вітчизняних та закордонних вчених і фахівців з маркетингу, дані статистичних джерел, мережа Інтернет, періодичні спеціалізовані видання. Значущість виконаної роботи полягає у застосуванні сучасних підходів маркетингового аналізу для наступного планування заходів, спрямованих на удосконалення маркетингової діяльності підприємства. Матеріали кваліфікаційної роботи можуть бути використані в якості основи для формування напрямкі оптимізації управління маркетинговою діяльністю підприємств за допомогою соціальних мережах на ринку подарунків та сувенірної продукції.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56308
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Склезь_дипломна_робота.pdfДипломна робота561.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.