Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51699
Название: Вплив ультразвукових коливань на молочнокислі бактерії при технології виготовлення біойогурту
Авторы: Дорошенко, Євгеній Олександрович
Ключевые слова: дипломна робота
біотехнологія
йогурт
біойогурт
молочнокислі бактерії
ультразвук
ферментація
титр
бродіння
ферменти
Дата публикации: июн-2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Краткий осмотр (реферат): Актуальною проблемою сьогодення є якісні молочнокислі продукти. Перед сучасним суспільством постало питання щодо підвищення якості, біологічних цінностей, безпечності, покращення смакових показників та розширення асортименту вибору молочнокислих продуктів. Зважаючи на екологічну ситуацію в Україні та світі, та зростаючу частоту захворювань, у всіх країнах світу сформульована державна політика у сфері харчування. Розробка нових технологій функціональних молочнокислих продуктів є надзвичайно актуальною. Функціональні харчові продукти призначені підтримати та покращити здоров’я людини, володіють профілактично-лікувальною дією, вони є джерелом корисних вітамінів і амінокислот. Першочерговою задачею науковців- харчовиків є створення функціональних продуктів профілактичного призначення, а задачею держави популяризація їх серед населення, поряд з пропагандою здорового способу життя. Держава захищає своїх громадян, застосовуючи механізми контролю виробників шляхом впровадження стандартів.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. с.-г. н. Ястремська Л.С.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51699
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБІТ_2021_162_Дорошенко Є..pdfПояснювальна записка1.33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.