Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51699
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДорошенко, Євгеній Олександрович-
dc.date.accessioned2021-07-02T10:30:02Z-
dc.date.available2021-07-02T10:30:02Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51699-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. с.-г. н. Ястремська Л.С.uk_UA
dc.description.abstractАктуальною проблемою сьогодення є якісні молочнокислі продукти. Перед сучасним суспільством постало питання щодо підвищення якості, біологічних цінностей, безпечності, покращення смакових показників та розширення асортименту вибору молочнокислих продуктів. Зважаючи на екологічну ситуацію в Україні та світі, та зростаючу частоту захворювань, у всіх країнах світу сформульована державна політика у сфері харчування. Розробка нових технологій функціональних молочнокислих продуктів є надзвичайно актуальною. Функціональні харчові продукти призначені підтримати та покращити здоров’я людини, володіють профілактично-лікувальною дією, вони є джерелом корисних вітамінів і амінокислот. Першочерговою задачею науковців- харчовиків є створення функціональних продуктів профілактичного призначення, а задачею держави популяризація їх серед населення, поряд з пропагандою здорового способу життя. Держава захищає своїх громадян, застосовуючи механізми контролю виробників шляхом впровадження стандартів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectбіойогуртuk_UA
dc.subjectмолочнокислі бактеріїuk_UA
dc.subjectультразвукuk_UA
dc.subjectферментаціяuk_UA
dc.subjectтитрuk_UA
dc.subjectбродінняuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.titleВплив ультразвукових коливань на молочнокислі бактерії при технології виготовлення біойогуртуuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБІТ_2021_162_Дорошенко Є..pdfПояснювальна записка1.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.