Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950
Назва: Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами
Автори: Гаркава, Катерина Григорівна
Петюх, Г.П.
Романова, Н.А.
Ключові слова: гідроліз
молочна сироватка
серинові протеази
Дата публікації: 2009
Бібліографічний опис: Петюх Г. П., Романова Н. А., Гаркава К. М. Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами //Вісник Національного Авіаційного Університету. – 2009. – Т. 39. – №. 2. – С. 94-96.
Короткий огляд (реферат): Дослідженo релативну ефективність ензиматичного гідролізу ізоляту молочної сироватки WPI з використан- ням семи ферментів класу серинових протеаз у трьох концентраціях за рН 7,0 та 50 °C. Найефективнішою виявилася протеаза R у концентрації 0,0002 г/мл.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1718-5245-1-SM.pdf106.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.