Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950
Название: Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами
Авторы: Гаркава, Катерина Григорівна
Петюх, Г.П.
Романова, Н.А.
Ключевые слова: гідроліз
молочна сироватка
серинові протеази
Дата публикации: 2009
Библиографическое описание: Петюх Г. П., Романова Н. А., Гаркава К. М. Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами //Вісник Національного Авіаційного Університету. – 2009. – Т. 39. – №. 2. – С. 94-96.
Краткий осмотр (реферат): Дослідженo релативну ефективність ензиматичного гідролізу ізоляту молочної сироватки WPI з використан- ням семи ферментів класу серинових протеаз у трьох концентраціях за рН 7,0 та 50 °C. Найефективнішою виявилася протеаза R у концентрації 0,0002 г/мл.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950
Располагается в коллекциях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1718-5245-1-SM.pdf106.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.