Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950
Название: | Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами |
Авторы: | Гаркава, Катерина Григорівна Петюх, Г.П. Романова, Н.А. |
Ключевые слова: | гідроліз молочна сироватка серинові протеази |
Дата публикации: | 2009 |
Библиографическое описание: | Петюх Г. П., Романова Н. А., Гаркава К. М. Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами //Вісник Національного Авіаційного Університету. – 2009. – Т. 39. – №. 2. – С. 94-96. |
Краткий осмотр (реферат): | Дослідженo релативну ефективність ензиматичного гідролізу ізоляту молочної сироватки WPI з використан- ням семи ферментів класу серинових протеаз у трьох концентраціях за рН 7,0 та 50 °C. Найефективнішою виявилася протеаза R у концентрації 0,0002 г/мл. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950 |
Располагается в коллекциях: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
1718-5245-1-SM.pdf | 106.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.