Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГаркава, Катерина Григорівна-
dc.contributor.authorПетюх, Г.П.-
dc.contributor.authorРоманова, Н.А.-
dc.date.accessioned2017-06-05T05:36:04Z-
dc.date.available2017-06-05T05:36:04Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПетюх Г. П., Романова Н. А., Гаркава К. М. Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами //Вісник Національного Авіаційного Університету. – 2009. – Т. 39. – №. 2. – С. 94-96.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950-
dc.description.abstractДослідженo релативну ефективність ензиматичного гідролізу ізоляту молочної сироватки WPI з використан- ням семи ферментів класу серинових протеаз у трьох концентраціях за рН 7,0 та 50 °C. Найефективнішою виявилася протеаза R у концентрації 0,0002 г/мл.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгідролізuk_UA
dc.subjectмолочна сироваткаuk_UA
dc.subjectсеринові протеазиuk_UA
dc.titleЕфективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc577.151.6 (0432)-
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1718-5245-1-SM.pdf106.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.