Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гаркава, Катерина Григорівна | - |
dc.contributor.author | Петюх, Г.П. | - |
dc.contributor.author | Романова, Н.А. | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-05T05:36:04Z | - |
dc.date.available | 2017-06-05T05:36:04Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Петюх Г. П., Романова Н. А., Гаркава К. М. Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами //Вісник Національного Авіаційного Університету. – 2009. – Т. 39. – №. 2. – С. 94-96. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950 | - |
dc.description.abstract | Дослідженo релативну ефективність ензиматичного гідролізу ізоляту молочної сироватки WPI з використан- ням семи ферментів класу серинових протеаз у трьох концентраціях за рН 7,0 та 50 °C. Найефективнішою виявилася протеаза R у концентрації 0,0002 г/мл. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | гідроліз | uk_UA |
dc.subject | молочна сироватка | uk_UA |
dc.subject | серинові протеази | uk_UA |
dc.title | Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.subject.udc | 577.151.6 (0432) | - |
Appears in Collections: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1718-5245-1-SM.pdf | 106.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.