Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950
Title: | Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами |
Authors: | Гаркава, Катерина Григорівна Петюх, Г.П. Романова, Н.А. |
Keywords: | гідроліз молочна сироватка серинові протеази |
Issue Date: | 2009 |
Citation: | Петюх Г. П., Романова Н. А., Гаркава К. М. Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами //Вісник Національного Авіаційного Університету. – 2009. – Т. 39. – №. 2. – С. 94-96. |
Abstract: | Дослідженo релативну ефективність ензиматичного гідролізу ізоляту молочної сироватки WPI з використан- ням семи ферментів класу серинових протеаз у трьох концентраціях за рН 7,0 та 50 °C. Найефективнішою виявилася протеаза R у концентрації 0,0002 г/мл. |
URI: | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950 |
Appears in Collections: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1718-5245-1-SM.pdf | 106.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.