Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65030
Title: Особливості харчування у дітей підліткового віку
Authors: Васьківська, Дар'я
Бутинкевич, Аліна
Keywords: здорова їжа
джерела енергії
правильне харчування
макроелементи
харчові джерела
спортивні напої
Issue Date: 2-Apr-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Васьківська Д., Бутинкевич А. Особливості харчування у дітей підліткового віку // ПОЛІТ. Сучасні проблеми науки. Гуманітарні науки: тези доповідей ХХIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: [у 2-х т.]. – Т. 2 (м. Київ, 02-05 квітня 2024 р.). Національний авіаційний університет. – К.: НАУ, 2024. – С. 437 - 438.
Abstract: На думку дієтологів, сучасний школяр або студент повинен харчуватися не менше чотирьох разів на день і обов’язково мати гарячі страви на сніданок, обід і вечір. Підлітковому ресурсу молока, сиру і кисломолочні продукти (джерела кальцію і білка).
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65030
Appears in Collections:Політ. Фізичне виховання в умовах сучасності



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.