Особливості харчування у дітей підліткового віку

No Thumbnail Available
Date
2024-04-02
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Національний авіаційний університет
Abstract
На думку дієтологів, сучасний школяр або студент повинен харчуватися не менше чотирьох разів на день і обов’язково мати гарячі страви на сніданок, обід і вечір. Підлітковому ресурсу молока, сиру і кисломолочні продукти (джерела кальцію і білка).
Description
Keywords
здорова їжа, джерела енергії, правильне харчування, макроелементи, харчові джерела, спортивні напої
Citation
Васьківська Д., Бутинкевич А. Особливості харчування у дітей підліткового віку // ПОЛІТ. Сучасні проблеми науки. Гуманітарні науки: тези доповідей ХХIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: [у 2-х т.]. – Т. 2 (м. Київ, 02-05 квітня 2024 р.). Національний авіаційний університет. – К.: НАУ, 2024. – С. 437 - 438.