Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65030
Название: Особливості харчування у дітей підліткового віку
Авторы: Васьківська, Дар'я
Бутинкевич, Аліна
Ключевые слова: здорова їжа
джерела енергії
правильне харчування
макроелементи
харчові джерела
спортивні напої
Дата публикации: 2-апр-2024
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Васьківська Д., Бутинкевич А. Особливості харчування у дітей підліткового віку // ПОЛІТ. Сучасні проблеми науки. Гуманітарні науки: тези доповідей ХХIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: [у 2-х т.]. – Т. 2 (м. Київ, 02-05 квітня 2024 р.). Національний авіаційний університет. – К.: НАУ, 2024. – С. 437 - 438.
Краткий осмотр (реферат): На думку дієтологів, сучасний школяр або студент повинен харчуватися не менше чотирьох разів на день і обов’язково мати гарячі страви на сніданок, обід і вечір. Підлітковому ресурсу молока, сиру і кисломолочні продукти (джерела кальцію і білка).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65030
Располагается в коллекциях:Політ. Фізичне виховання в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
33. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ У ДІТЕЙ ПІДЛІТКОВОГО ВІКУ.pdf519.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.