Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65030
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВаськівська, Дар'я-
dc.contributor.authorБутинкевич, Аліна-
dc.date.accessioned2024-08-02T11:34:28Z-
dc.date.available2024-08-02T11:34:28Z-
dc.date.issued2024-04-02-
dc.identifier.citationВаськівська Д., Бутинкевич А. Особливості харчування у дітей підліткового віку // ПОЛІТ. Сучасні проблеми науки. Гуманітарні науки: тези доповідей ХХIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: [у 2-х т.]. – Т. 2 (м. Київ, 02-05 квітня 2024 р.). Національний авіаційний університет. – К.: НАУ, 2024. – С. 437 - 438.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65030-
dc.description.abstractНа думку дієтологів, сучасний школяр або студент повинен харчуватися не менше чотирьох разів на день і обов’язково мати гарячі страви на сніданок, обід і вечір. Підлітковому ресурсу молока, сиру і кисломолочні продукти (джерела кальцію і білка).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectздорова їжаuk_UA
dc.subjectджерела енергіїuk_UA
dc.subjectправильне харчуванняuk_UA
dc.subjectмакроелементиuk_UA
dc.subjectхарчові джерелаuk_UA
dc.subjectспортивні напоїuk_UA
dc.titleОсобливості харчування у дітей підліткового вікуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Політ. Фізичне виховання в умовах сучасності



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.