Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62482
Title: Формування комунікаційної політики в системі маркетингової діяльності компанії
Authors: Малукало, Олександр Олександрович
Keywords: маркетинг
маркетингова діяльність
маркетингові комунікації
маркетингова комунікаційна політика
Інтернет-маркетинг
діджиталізація
дипломна робота
Issue Date: 25-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Малукало О.О. Формування комунікаційної політики в системі маркетингової діяльності компанії. - Кваліфікаційна (дипломна) робота випускника освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 075 "Маркетинг". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 130 с.
Abstract: Сьогодні через розвиток інтернет-технологій та діджиталізації, значення комунікацій постійно зростає. Саме тому маркетингові комунікації стають все більш і більш популярними та затребуваними як потужний, ефективний інструмент для бізнес діяльності сучасних підриємств. Все більше і більше великих компаній та малих підприємств, що мають представництва в оффлайн секторі, використовують Інтернет, соціальні мережі як високо-ефективний маркетинговий канал комунікацій та продажів. Саме тому формування комунікаційної політики в системі маркетингової діяльності компанії має важливий практичний і теоретичний потенціал для ведення бізнесу.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62482
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Малукало.pdfДипломна робота1.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.