Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60863
Название: Методи та засоби для функційного програмування мікроконтролерів
Авторы: Багрійчук, Олександр Васильович
Ключевые слова: інтегрована база даних
автоматизована система
звуковідтворюючі пристрої
мікроконтролер
система дистанційного керування
функційне програмування
дипломна робота
Дата публикации: 2022
Издательство: Національний авіаційний університет
Краткий осмотр (реферат): На сьогоднішній стадії розвитку соціуму комп’ютерні технології є невід’ємним атрибутом швидкого зростання актуальності галузей науки, які пов’язані з математичним проектуванням явищ та процесів. Наразі важливе місце в автоматизаційних процесах належить системам дистанційного керування (СДК), які дозволяють за допомогою засобів штучного інтелекту здійснювати контроль за різноманітними пристроями. Такими засобами програмування є мікроконтролери (МК), з яких складається велика кількість сучасної побутової та виробничо-промислової електронної техніки. Звичайний мікроконтролер представляє собою мікросхему для керування електронними пристроями будь-якої архітектури та складності виконання. За своєю архітектурою МК - це однокристальний цифровий обчислювальний пристрій, що може мати на одному кристалі функціонал процесора – обчислювального модуля, різних допоміжних переферійних пристроїв, наприклад, таких як універсальні цифрові порти , вводу-виводу інформації, різні інтерфейси комунікації такі як UART, USB, Ethernet , різні запам’ятовуючі пристрої. Слід зауважити, що такого набору компонентів цілком достатньо для виконання задач простого – середнього рівня складності.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: к.т.н., професор Антонов В.К.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60863
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних систем та мереж

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФККПІ_2022_123_ БагрійчукОВ.pdf1.96 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.