Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60101
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТрішньовський, Віталій Володимирович-
dc.date.accessioned2023-06-30T11:38:21Z-
dc.date.available2023-06-30T11:38:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТрішньовський В. В. Інформаційне представлення діяльності Національної академії наук України в онлайн просторі: кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти ОС Бакалавр: спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» / Трішньовський Віталій Володимирович ; Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60101-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Керівник: кандидат історичних наук, доцент Божук Людьмила Володимирівнаuk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі проаналізовано наукову літературу та джерела з обраної теми, визначено специфіку поняття «імідж», окреслено створення позитивного та корпоративного іміджу, виділено особливості формування конкурентноспроможного іміджу підприємства, проаналізовано вебсайт ТОВ «Biligrain», охарактеризовано імідж як складова формування конкурентної стратегії ТОВ Biligrain, описано та запропоновано шляхи покращення іміджу у контексті формування конкурентної стратегії.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectбрендuk_UA
dc.subjectвебсайтuk_UA
dc.subjectіміджuk_UA
dc.subjectрепутаціяuk_UA
dc.subjectкомерційний іміджuk_UA
dc.titleІмідж як інструмент формування конкурентної стратегії підприємства (на прикладі ТОВ Biligrain)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри історії та документознавства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Імідж як інструмент формування КСП.pdfДипломна робота974.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.