Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58826
Назва: Маркетингові дослідження конкурентоспроможності продукції підприємства та шляхи її підвищення
Автори: Савчук, Дмитро Васильович
Ключові слова: маркетинг
маркетингові дослідження
конкурентоспроможність
управління якістю
асортимент
дипломна робота
Дата публікації: 23-лют-2023
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Реальність ведення бізнесу в Україні сьогодні складна. Поширення кризового явища в Україні негативно впливають на діяльність суб’єктів господарювання та призводять до значного посилення конкуренції. У цих умовах конкуренція на внутрішньому ринку особливо помітна. Процес трансформації української економіки супроводжується серйозними проблемами та труднощами. Його рішення потребують серйозних макро- та мікроекономічних змін і зрушень. Однією з цих проблем є рішення теоретико-методичних та прикладних питаннь для забезпечення та стійкої підтримки вітчизняної конкурентоспроможності. Проте українська промислова продукція все ще значно відстає від світових досліджень щодо цих вимог. Дослідженням теоретичних та практичних аспектів конкурентоспроможності присвячені праці наступних вчених-маркетологів: Смерічевського С., Полоус О., Радченко Г., Казанської О., Радченко Г., Салькової І., Князєвої Т., Михальченко І., Радченко Г., Янчук Т., Буги Н., Колбушкіна Ю., Кривов'язюка І., Петропавловської С., Радченко О., Сібрука В., Слободяник А., Могилевської О., Романової Л.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58826
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савчук_дипломна_робота.pdfДипломна робота357.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.