Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58825
Название: Аналіз використання інструментів маркетингу підприємства споживчого ринку
Авторы: Розважаєва, Аріна Олександрівна
Ключевые слова: маркетинг
маркетингова діяльність
інструменти маркетингу
комунікації
реклама
ринок
просування
конкуренція
дипломна робота
Дата публикации: 23-фев-2023
Издательство: Національний авіаційний університет
Краткий осмотр (реферат): Ринок українських снеків на даному етапі характеризується підвищенням рівня конкуренції між виробниками та зниженням купівельної спроможності споживачів. Також спостерігається зростання попиту клієнтів на якісну продукцію та рівень надання послуг. Тому для будь-якого бізнесу важливо підвищувати ефективність збутової діяльності, адже саме це дозволяє задовольняти потреби клієнтів і отримувати максимальний прибуток. Сучасне управління маркетинговою діяльністю в бізнесі включає в себе різні види діяльності, такі як планування та стимулювання збуту, створення й реалізацію маркетингових кампаній, ціноутворення, дослідження ринку - все перераховане в тій чи іншій мірі впливає на ефективність бізнесу. Багато підприємств використовують у своїй роботі маркетингову діяльність, створюючи відділи продажів і проводячи маркетингові дослідження, щоб бути більш конкурентоспроможними на ринку. Запорукою успіху відділу продажів у сучасному бізнес-середовищі є швидке та своєчасне реагування на зміни в торговому середовищі. Саме тому організація ефективної збутової діяльності в бізнесі потребує не тільки грамотного менеджменту, але й нових способів аналізу використання маркетингових інструментів у бізнесі. Сьогодні будь-який ринок сильно залежить від замовника, який остаточно вирішує, який продукт вироблятиме компанія. Ситуація типова для ринку товарів для здоров'я в Україні. Тому перед тим, як поширювати продукт на ринок, необхідно визначити, чи підходить він для цільового ринку, які потреби він задовольнить, чи є замінник цьому продукту, чи відповідає технологія виготовлення цього продукту поточним стандартам тощо.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58825
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Розважаєва_дипломна_робота.pdfДипломна робота1.1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.