Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58825
Назва: Аналіз використання інструментів маркетингу підприємства споживчого ринку
Автори: Розважаєва, Аріна Олександрівна
Ключові слова: маркетинг
маркетингова діяльність
інструменти маркетингу
комунікації
реклама
ринок
просування
конкуренція
дипломна робота
Дата публікації: 23-лют-2023
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Ринок українських снеків на даному етапі характеризується підвищенням рівня конкуренції між виробниками та зниженням купівельної спроможності споживачів. Також спостерігається зростання попиту клієнтів на якісну продукцію та рівень надання послуг. Тому для будь-якого бізнесу важливо підвищувати ефективність збутової діяльності, адже саме це дозволяє задовольняти потреби клієнтів і отримувати максимальний прибуток. Сучасне управління маркетинговою діяльністю в бізнесі включає в себе різні види діяльності, такі як планування та стимулювання збуту, створення й реалізацію маркетингових кампаній, ціноутворення, дослідження ринку - все перераховане в тій чи іншій мірі впливає на ефективність бізнесу. Багато підприємств використовують у своїй роботі маркетингову діяльність, створюючи відділи продажів і проводячи маркетингові дослідження, щоб бути більш конкурентоспроможними на ринку. Запорукою успіху відділу продажів у сучасному бізнес-середовищі є швидке та своєчасне реагування на зміни в торговому середовищі. Саме тому організація ефективної збутової діяльності в бізнесі потребує не тільки грамотного менеджменту, але й нових способів аналізу використання маркетингових інструментів у бізнесі. Сьогодні будь-який ринок сильно залежить від замовника, який остаточно вирішує, який продукт вироблятиме компанія. Ситуація типова для ринку товарів для здоров'я в Україні. Тому перед тим, як поширювати продукт на ринок, необхідно визначити, чи підходить він для цільового ринку, які потреби він задовольнить, чи є замінник цьому продукту, чи відповідає технологія виготовлення цього продукту поточним стандартам тощо.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58825
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розважаєва_дипломна_робота.pdfДипломна робота1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.