Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58260
Title: Підвищення ефективності інвестиційної діяльності підприємства
Authors: Заставний, Євген В’ячеславович
Keywords: дипломна робота
підприємство
інвестиції
розвиток
інвестиційна привабливість
інвестиційна привабливість
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Заставний Є.В. Підвищення ефективності інвестиційної діяльності підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 81 с.
Abstract: Об’єктом дослідження є процес інвестиційної діяльності підприємства. Предметом дослідження є теоретичні, методичні і практичні засади підвищення ефективності інвестиційної діяльності підприємства для посилення інноваційної привабливості, щоб забезпечити підвищення конкурентоспроможності та його розвитку. Метою роботи є розгляд теоретико-методичних засад та надання практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності інвестиційної діяльності підприємства для посилення інноваційної привабливості, щоб забезпечити підвищення конкурентоспроможності та його розвитку. Методологічну основу роботи становлять загальнонаукові прийоми досліджень і спеціальні методи, що ґрунтуються на сучасних наукових засадах управлінської, економічної і споріднених з ними наук. У роботі використано: історичний метод – для дослідження еволюції інновацій, інноваційної діяльності, узагальнення проблеми огрунтування принципів, вибору методів та наступності її вирішення (розділ 1); абстрактно-логічний – для теоретичного узагальнення та формулювання висновків (розділ 1, 2); порівняльного аналізу та узагальнення – для оцінювання фінансового стану підприємства та формування шляхів покращення управління ним (розділ 2); економікоматематичні методи – для здійснення відповідних розрахунків; табличний, графічний методи для наочного зображення та інтерпретації результатів виконаних досліджень тощо.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: д.е.н., професор Ареф’єва Олена Володимирівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58260
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2022_051_ЕП_Заставний_Є._В..pdfДипломна робота369.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.