Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58258
Название: Обґрунтування економічної стратегії розвитку підприємства
Авторы: Дудік, Анна Олександрівна
Ключевые слова: дипломна робота
розвиток
стратегія розвитку
стратегічне управління
підходи до управління стратегією розвитку
аналіз
Дата публикации: 2022
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Дудік А.О. Обґрунтування економічної стратегії розвитку підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 96 с.
Краткий осмотр (реферат): Об’єктом дослідження є стратегія розвитку підприємства, а предметом – сукупність теоретичних та практичних положень для формування та ефективного управління стратегією розвитку підприємства. Метою випускної роботи є комплексне дослідження теоретичних аспектів формування стратегії розвитку підприємства та обґрунтування його економічної стратегії розвитку (на прикладі АТ «Укрзалізниця»). В процесі написання випускної роботи були використані такі методи дослідження, як аналітичний і порівняльний (для узагальнення проведених теоретичних і практичних досліджень) графічний і табличний (для наочного проведення досліджень) матричний, зокрема SWOT-аналіз, прогнозний (для відображення картини майбутного підприємства), SPACE-аналіз (для оцінки ефективності стратегічного розвитку підприємства). У результаті дослідження на основі підходів до визначення поняття «стратегія розвитку» було запропоноване власне твердження, також узагальнено підходи науковців щодо класифікації видів стратегії розвитку і запропоновано заходи щодо підвищення ефективності від впровадження стратегії розвитку для АТ «Укрзалізниця», з використанням зарубіжного досвіду.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н., старший викладач Сафонік Наталія Петрівна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58258
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБА_2022_051_ЕП_Дудік_А._О..pdfДипломна робота360.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.