Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57432
Назва: Ефективність управління персоналом підприємства
Автори: Мацаєнко, Юлія Олегівна
Ключові слова: аеронавігаційне підприємство
продуктивність праці
ефективність управління
персонал підприємства
трудові витрати
дипломна робота
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Мацаєнко Ю.О. Ефективність управління персоналом підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 125 с.
Короткий огляд (реферат): Економічна трансформація України останніх років спрямована на реформування економічних механізмів, які адаптуються до ринкової економіки. Виробництво кожної країни і кожної галузі залежить від багатьох факторів. Такими факторами є працівники, праця та заробітна плата. Від ефективності використання трудових ресурсів у виробничому процесі значною мірою залежать обсяг продукції, її собівартість, якість та інші показники. Тому аналіз використання людських ресурсів є важливою частиною корпоративного обліку, аналізу та аудиту. Ефективність роботи та розвитку персоналу підприємства є визначним фактором в сучасних, динамічних, невизначених умовах ринкового середовища, що наводять основні акценти на людину, як головний ресурс підприємства, що вливає на якість і конкурентоспроможність продукції/послуг та загальних результатів діяльності, що й визначає актуальність обраної теми кваліфікаційної роботи. З метою забезпечення ефективного використання та управління персоналу підприємства необхідно впроваджувати оновлені, орієнтовані на сучасні умови праці та потреби працівників методи та підходи.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.е.н., доцент Андрієнко Марія Михайлівна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57432
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФЕБА_2021_051_ЕП_Мацаєнко_Ю._О..pdfПояснювальна записка31.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.