Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55315
Название: Розробка гастрономічного журналу «Смачна подорож»
Авторы: Лисан, Аліна Русланівна
Ключевые слова: кваліфікаційна робота
дипломна робота
періодичні видання
журнал
гастрономія
кулінарія
Дата публикации: июн-2022
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Лисан А. Р. Розробка гастрономічного журналу «Смачна подорож». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 45с.
Краткий осмотр (реферат): Культура і харчування завжди були тісно пов’язані між собою. Культура формує споживчі моделі, впливає на наш спосіб життя, трансформує систему харчування в цілому. Сучасна аудиторія проявляє великий інтерес до гастрономії і, зокрема, кулінарії. Створення журналу «Смачна подорож» ґрунтувалося на зростаючому інтересі людей до гастрономії. Журнал розрахований на аудиторію людей, які цікавляться гастрономією, подорожують і хто безпосередньо пов’язаний з галуззю харчування. Журнал присвячений гастрономічним традиціям. У ньому повідомляється про країни, заклади харчування, подаються інтерв’ю з рестораторами, публікуються рецепти, а також інформація про знаменитих шеф-кухарів.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Остапчук Світлана Сергіївна
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55315
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Диплом Лисан.pdf567.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.