Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55315
Title: Розробка гастрономічного журналу «Смачна подорож»
Authors: Лисан, Аліна Русланівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
періодичні видання
журнал
гастрономія
кулінарія
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лисан А. Р. Розробка гастрономічного журналу «Смачна подорож». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 45с.
Abstract: Культура і харчування завжди були тісно пов’язані між собою. Культура формує споживчі моделі, впливає на наш спосіб життя, трансформує систему харчування в цілому. Сучасна аудиторія проявляє великий інтерес до гастрономії і, зокрема, кулінарії. Створення журналу «Смачна подорож» ґрунтувалося на зростаючому інтересі людей до гастрономії. Журнал розрахований на аудиторію людей, які цікавляться гастрономією, подорожують і хто безпосередньо пов’язаний з галуззю харчування. Журнал присвячений гастрономічним традиціям. У ньому повідомляється про країни, заклади харчування, подаються інтерв’ю з рестораторами, публікуються рецепти, а також інформація про знаменитих шеф-кухарів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Остапчук Світлана Сергіївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55315
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Лисан.pdf567.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.