Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55315
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисан, Аліна Русланівна-
dc.date.accessioned2022-06-21T06:44:41Z-
dc.date.available2022-06-21T06:44:41Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationЛисан А. Р. Розробка гастрономічного журналу «Смачна подорож». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 45с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55315-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Остапчук Світлана Сергіївнаuk_UA
dc.description.abstractКультура і харчування завжди були тісно пов’язані між собою. Культура формує споживчі моделі, впливає на наш спосіб життя, трансформує систему харчування в цілому. Сучасна аудиторія проявляє великий інтерес до гастрономії і, зокрема, кулінарії. Створення журналу «Смачна подорож» ґрунтувалося на зростаючому інтересі людей до гастрономії. Журнал розрахований на аудиторію людей, які цікавляться гастрономією, подорожують і хто безпосередньо пов’язаний з галуззю харчування. Журнал присвячений гастрономічним традиціям. У ньому повідомляється про країни, заклади харчування, подаються інтерв’ю з рестораторами, публікуються рецепти, а також інформація про знаменитих шеф-кухарів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectперіодичні виданняuk_UA
dc.subjectжурналuk_UA
dc.subjectгастрономіяuk_UA
dc.subjectкулінаріяuk_UA
dc.titleРозробка гастрономічного журналу «Смачна подорож»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Лисан.pdf567.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.