Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54934
Назва: Організація бортового харчування
Інші назви: Organization of on-board power supply
Автори: Колодяженська, Анастасія Анатоліївна
Kolodyazhensʹka, Anastasiya
Ключові слова: бортове харчування
пасажири
бортпровідники
Кейтерингова компанія
повітряне судно
спеціальне меню
onboard food
passengers
flight attendants
Catering company
aircraft
special menu
Дата публікації: 7-кві-2022
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Колодяженська А.А. Організація бортового харчування // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІI Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день питання щодо організації харчування на борту ПС є актуальним, оскільки все більше і більше пасажирів подорожує кожного дня. Кожен пасажир індивідуальний і вибір харчування в усіх різний, тому правильно організоване бортове харчування це успіх.
Today, the issue of catering on board the aircraft is relevant, as more and more passengers travel every day. Each passenger is individual and everyone's choice of food is different, so properly organized onboard food is a success.
Опис: 1. Електронний ресурс. Режим доступу: https://pidru4niki.com/1031020845026/turizm/poslugi_organizatsiyi_harchuvannya_aeroportu_b ortu_litaka 2. Електронний ресурс. Режим доступу: https://helpiks.org/4-111617.htm
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54934
Розташовується у зібраннях:Політ. Транспортні технології та сервіс. 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Колодяженська_Анастасія.pdfТези конференції218.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.