Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54934
Назва: | Організація бортового харчування |
Інші назви: | Organization of on-board power supply |
Автори: | Колодяженська, Анастасія Анатоліївна Kolodyazhensʹka, Anastasiya |
Ключові слова: | бортове харчування пасажири бортпровідники Кейтерингова компанія повітряне судно спеціальне меню onboard food passengers flight attendants Catering company aircraft special menu |
Дата публікації: | 7-кві-2022 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Колодяженська А.А. Організація бортового харчування // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІI Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022 |
Короткий огляд (реферат): | На сьогоднішній день питання щодо організації харчування на борту ПС є актуальним, оскільки все більше і більше пасажирів подорожує кожного дня. Кожен пасажир індивідуальний і вибір харчування в усіх різний, тому правильно організоване бортове харчування це успіх. Today, the issue of catering on board the aircraft is relevant, as more and more passengers travel every day. Each passenger is individual and everyone's choice of food is different, so properly organized onboard food is a success. |
Опис: | 1. Електронний ресурс. Режим доступу: https://pidru4niki.com/1031020845026/turizm/poslugi_organizatsiyi_harchuvannya_aeroportu_b ortu_litaka 2. Електронний ресурс. Режим доступу: https://helpiks.org/4-111617.htm |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54934 |
Розташовується у зібраннях: | Політ. Транспортні технології та сервіс. 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Колодяженська_Анастасія.pdf | Тези конференції | 218.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.