Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54934
Title: Організація бортового харчування
Other Titles: Organization of on-board power supply
Authors: Колодяженська, Анастасія Анатоліївна
Kolodyazhensʹka, Anastasiya
Keywords: бортове харчування
пасажири
бортпровідники
Кейтерингова компанія
повітряне судно
спеціальне меню
onboard food
passengers
flight attendants
Catering company
aircraft
special menu
Issue Date: 7-Apr-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Колодяженська А.А. Організація бортового харчування // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІI Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022
Abstract: На сьогоднішній день питання щодо організації харчування на борту ПС є актуальним, оскільки все більше і більше пасажирів подорожує кожного дня. Кожен пасажир індивідуальний і вибір харчування в усіх різний, тому правильно організоване бортове харчування це успіх.
Today, the issue of catering on board the aircraft is relevant, as more and more passengers travel every day. Each passenger is individual and everyone's choice of food is different, so properly organized onboard food is a success.
Description: 1. Електронний ресурс. Режим доступу: https://pidru4niki.com/1031020845026/turizm/poslugi_organizatsiyi_harchuvannya_aeroportu_b ortu_litaka 2. Електронний ресурс. Режим доступу: https://helpiks.org/4-111617.htm
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54934
Appears in Collections:Політ. Транспортні технології та сервіс. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Колодяженська_Анастасія.pdfТези конференції218.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.