Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54934
Название: Організація бортового харчування
Другие названия: Organization of on-board power supply
Авторы: Колодяженська, Анастасія Анатоліївна
Kolodyazhensʹka, Anastasiya
Ключевые слова: бортове харчування
пасажири
бортпровідники
Кейтерингова компанія
повітряне судно
спеціальне меню
onboard food
passengers
flight attendants
Catering company
aircraft
special menu
Дата публикации: 7-апр-2022
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Колодяженська А.А. Організація бортового харчування // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІI Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022
Краткий осмотр (реферат): На сьогоднішній день питання щодо організації харчування на борту ПС є актуальним, оскільки все більше і більше пасажирів подорожує кожного дня. Кожен пасажир індивідуальний і вибір харчування в усіх різний, тому правильно організоване бортове харчування це успіх.
Today, the issue of catering on board the aircraft is relevant, as more and more passengers travel every day. Each passenger is individual and everyone's choice of food is different, so properly organized onboard food is a success.
Описание: 1. Електронний ресурс. Режим доступу: https://pidru4niki.com/1031020845026/turizm/poslugi_organizatsiyi_harchuvannya_aeroportu_b ortu_litaka 2. Електронний ресурс. Режим доступу: https://helpiks.org/4-111617.htm
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54934
Располагается в коллекциях:Політ. Транспортні технології та сервіс. 2022

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Колодяженська_Анастасія.pdfТези конференції218.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.