Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54933
Назва: | Особливості буфетно -кухонного обладнання при наданні послуг харчування на борту ПС |
Інші назви: | Features of buffet and kitchen equipment in the provision of catering services on board the aircraft |
Автори: | Дадіжа, Тетяна Dadizha, Tetyana |
Ключові слова: | кухня на борту ПС кухонне обладнання зйомне буфетно-кухонне обладнання kitchen on board the aircraft kitchen equipment removable cupboard and kitchen equipment |
Дата публікації: | 7-кві-2022 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Дадіжа Т. Особливості буфетно -кухонного обладнання при наданні послуг харчування на борту ПС // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІI Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022 |
Короткий огляд (реферат): | Бортове харчування - їжа та напої, які пропонуються пасажирам на борту повітряного судна під час польоту. Необхідною умовою для надання послуг харчування на борту ПС є наявність відповідного буфетно-кухонного обладнання (БКО). Airborne meals - food and beverages offered to passengers on board the aircraft during the flight. A prerequisite for the provision of catering services on board the aircraft is the availability of appropriate buffet and kitchen equipment (BKO). |
Опис: | 1. Електронний ресурс. Режим доступу: https://studfile.net/preview/4080731/page:12/ 2.Електронний ресурс. Режим доступу: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BE%D0% B2%D0%B0%D1%8F_%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D1%8 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54933 |
Розташовується у зібраннях: | Політ. Транспортні технології та сервіс. 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дадіжа_Тетяна_харчування.pdf | Тези конференції | 293.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.