Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54933
Title: Особливості буфетно -кухонного обладнання при наданні послуг харчування на борту ПС
Other Titles: Features of buffet and kitchen equipment in the provision of catering services on board the aircraft
Authors: Дадіжа, Тетяна
Dadizha, Tetyana
Keywords: кухня на борту ПС
кухонне обладнання
зйомне буфетно-кухонне обладнання
kitchen on board the aircraft
kitchen equipment
removable cupboard and kitchen equipment
Issue Date: 7-Apr-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Дадіжа Т. Особливості буфетно -кухонного обладнання при наданні послуг харчування на борту ПС // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІI Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022
Abstract: Бортове харчування - їжа та напої, які пропонуються пасажирам на борту повітряного судна під час польоту. Необхідною умовою для надання послуг харчування на борту ПС є наявність відповідного буфетно-кухонного обладнання (БКО).
Airborne meals - food and beverages offered to passengers on board the aircraft during the flight. A prerequisite for the provision of catering services on board the aircraft is the availability of appropriate buffet and kitchen equipment (BKO).
Description: 1. Електронний ресурс. Режим доступу: https://studfile.net/preview/4080731/page:12/ 2.Електронний ресурс. Режим доступу: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BE%D0% B2%D0%B0%D1%8F_%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D1%8
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54933
Appears in Collections:Політ. Транспортні технології та сервіс. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дадіжа_Тетяна_харчування.pdfТези конференції293.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.