Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54933
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дадіжа, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Dadizha, Tetyana | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-07T06:50:45Z | - |
dc.date.available | 2022-06-07T06:50:45Z | - |
dc.date.issued | 2022-04-07 | - |
dc.identifier.citation | Дадіжа Т. Особливості буфетно -кухонного обладнання при наданні послуг харчування на борту ПС // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІI Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54933 | - |
dc.description | 1. Електронний ресурс. Режим доступу: https://studfile.net/preview/4080731/page:12/ 2.Електронний ресурс. Режим доступу: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BE%D0% B2%D0%B0%D1%8F_%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D1%8 | uk_UA |
dc.description.abstract | Бортове харчування - їжа та напої, які пропонуються пасажирам на борту повітряного судна під час польоту. Необхідною умовою для надання послуг харчування на борту ПС є наявність відповідного буфетно-кухонного обладнання (БКО). | uk_UA |
dc.description.abstract | Airborne meals - food and beverages offered to passengers on board the aircraft during the flight. A prerequisite for the provision of catering services on board the aircraft is the availability of appropriate buffet and kitchen equipment (BKO). | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | кухня на борту ПС | uk_UA |
dc.subject | кухонне обладнання | uk_UA |
dc.subject | зйомне буфетно-кухонне обладнання | uk_UA |
dc.subject | kitchen on board the aircraft | uk_UA |
dc.subject | kitchen equipment | uk_UA |
dc.subject | removable cupboard and kitchen equipment | uk_UA |
dc.title | Особливості буфетно -кухонного обладнання при наданні послуг харчування на борту ПС | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of buffet and kitchen equipment in the provision of catering services on board the aircraft | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.subject.udc | 656.1 | uk_UA |
Appears in Collections: | Політ. Транспортні технології та сервіс. 2022 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дадіжа_Тетяна_харчування.pdf | Тези конференції | 293.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.