Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54228
Название: Дослідження коефіцієнта запиленості композиційних текстильних матеріалів для верху спортивного взуття
Авторы: Василенко, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: коефіцієнт запиленості
композиційний текстильний матеріал
спортивне взуття
волокна
пил
хімічні властивості
Дата публикации: 2016
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Дослідження коефіцієнта запиленості композиційних текстильних матеріалів для верху спортивного взуття : зб. текстів виступів на наук.-практ. конф. Наукові розробки молоді на сучасному етапі / Київський національний університет технологій та дизайну — К. : КНУТД, 2016. — 155 с.
Краткий осмотр (реферат): Забрудненістю називається здатність волокон, текстильних матеріалів та виробів з них поглинати з навколишнього середовища та утримувати різноманітні за хімічною природою та фізичною формою речовини. Пил осідає на текстильні спортивні вироби в наслідок контакту з навколишнім середовищем. Це запилення, залежить від складу, величини часток, а також від природи волокнистих матеріалів, може втримуватися на волокнах за рахунок механічних, фізичних і хімічних сил.
Contamination is the ability of fibers, textiles and articles there of absorb from the environment and retain a variety of chemical in nature and physical form of matter. Dust settles on textile sports products as a result of contact with environment. This pollination depends on the composition, particle size, and nature of fibrous materials, can be retained on the fibers due to mechanical, physical and chemical forces.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54228
Располагается в коллекциях:Статті кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20160428-29_ТЕZY_V1_P155.pdf267.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.