Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54228
Title: Дослідження коефіцієнта запиленості композиційних текстильних матеріалів для верху спортивного взуття
Authors: Василенко, Вікторія Миколаївна
Keywords: коефіцієнт запиленості
композиційний текстильний матеріал
спортивне взуття
волокна
пил
хімічні властивості
Issue Date: 2016
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Дослідження коефіцієнта запиленості композиційних текстильних матеріалів для верху спортивного взуття : зб. текстів виступів на наук.-практ. конф. Наукові розробки молоді на сучасному етапі / Київський національний університет технологій та дизайну — К. : КНУТД, 2016. — 155 с.
Abstract: Забрудненістю називається здатність волокон, текстильних матеріалів та виробів з них поглинати з навколишнього середовища та утримувати різноманітні за хімічною природою та фізичною формою речовини. Пил осідає на текстильні спортивні вироби в наслідок контакту з навколишнім середовищем. Це запилення, залежить від складу, величини часток, а також від природи волокнистих матеріалів, може втримуватися на волокнах за рахунок механічних, фізичних і хімічних сил.
Contamination is the ability of fibers, textiles and articles there of absorb from the environment and retain a variety of chemical in nature and physical form of matter. Dust settles on textile sports products as a result of contact with environment. This pollination depends on the composition, particle size, and nature of fibrous materials, can be retained on the fibers due to mechanical, physical and chemical forces.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54228
Appears in Collections:Статті кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20160428-29_ТЕZY_V1_P155.pdf267.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.