Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54186
Title: Готовність практичних психологів до роботи із даними величезних обсягів, що піддаються обробці програмних інструментів (Big Data)
Authors: Орлова, Олександра Юріївна
Keywords: дипломна робота
Big Data
великі дані
штучний інтелект
психологічна готовність
толерантність до невизначеності
готовність до ризику
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Орлова О.Ю. Готовність практичних психологів до роботи із даними величезних обсягів, що піддаються обробці програмних інструментів (Big Data). - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Психологія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 71 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі поглиблено уявлення про перспективи роботи для практичних психологів з Big Data, розкрито проблему з боку практичної і психологічної готовності практичних психологів використовувати Big Data, розроблено науково обґрунтовані рекомендації щодо підготовки і підбору відповідних кадрів; Практичне значення роботи полягає в тому, що дослідження рівня психологічної готовності сучасних практичних психологів у нових реаліях зможе надати можливість проаналізувати підходи до підготовки відповідних кадрів і забезпечить майбутнім спеціалістам більш широкі можливості самореалізації на професійній ниві, розвитку вітчизняної науки згідно сучасним реаліям на світовому рівні.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету». Кваліфікаційна робота випускника освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальність 053 «Психологія», освітньо-професійна програма «Практична психологія». Керівник проекту: кандидат педагогічних наук, доцент Лаврухіна Тетяна Василівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54186
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри педагогіки та психології професійної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Орлова О.Ю. .pdfДипломна робота681.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.