Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52150
Назва: Стан та тенденції розвитку молочного ринку України
Інші назви: Status and trends of the dairy market of Ukraine
Автори: Хомич, Вікторія Анатоліївна
Ключові слова: дипломна робота
graduate work
маркетингове дослідження ринку
marketing market research
ринкова інфраструктура
market infrastructure
експорт
імпорт
експортно-імпортна діяльність
export-import activity
динаміка виробництва
молочна продукція
світовий молочний ринок
world dairy market
Дата публікації: 18-чер-2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Сучасні тенденції молочної галузі залежать від державної політики в аграрній сфері, соціальної стабільності у сільській місцевості, законодавства щодо ринку землі, чисельності дійного поголів’я в країні. Значна конкуренція на ринку сировини, підвищення цін на сировину,низька якість молока та молочної продукції, падіння попиту на молочну продукцію та зменшення рівня її споживання є тими факторами, які перешкоджають ефективному функціонуванню галузі.
Current trends in the dairy industry depend on government policy in the agricultural sector, social stability in rural areas, legislation on the land market, the number of active livestock in the country. Significant competition in the raw materials market, rising raw material prices, low quality of milk and dairy products, falling demand for dairy products and declining consumption are all factors that hinder the efficient functioning of the industry.
Опис: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ" . Керівник проекту: к.е.н., доц. Петропавловська Світлана Євгенівна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52150
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хомич В.А..pdf896.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.