Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51700
Назва: Технологія отримання біологічно активних речовин з Березового гриба (Inonotus obliquus)
Автори: Лазаренко, Андрій Олександрович
Ключові слова: дипломна робота
біотехнологія
біологічно активні речовини
гриб
чага
береза
полісахариди
меланін
Дата публікації: чер-2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Зроблений аналіз хімічного складу гриба Чага, проведено розширений пошук технологій отримання настоянок, чаїв, відварів на основі березового гриба Чага. Розглянуто методики застосування ліків на основі грибу для лікування . Досліджено методику визначення вмісту меланіну в гриба Чага ВІЧ, оспи, та вірусів герпесу, а також застосування гриба Чага в боротьбі з COVID-19.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: професор, д.б.н. Гаркава К.Г.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51700
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФЕБІТ_2021_162_Лазаренко А.О..pdfПояснювальна записка1.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.