Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51700
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛазаренко, Андрій Олександрович-
dc.date.accessioned2021-07-02T10:30:33Z-
dc.date.available2021-07-02T10:30:33Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51700-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: професор, д.б.н. Гаркава К.Г.uk_UA
dc.description.abstractЗроблений аналіз хімічного складу гриба Чага, проведено розширений пошук технологій отримання настоянок, чаїв, відварів на основі березового гриба Чага. Розглянуто методики застосування ліків на основі грибу для лікування . Досліджено методику визначення вмісту меланіну в гриба Чага ВІЧ, оспи, та вірусів герпесу, а також застосування гриба Чага в боротьбі з COVID-19.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectгрибuk_UA
dc.subjectчагаuk_UA
dc.subjectберезаuk_UA
dc.subjectполісахаридиuk_UA
dc.subjectмеланінuk_UA
dc.titleТехнологія отримання біологічно активних речовин з Березового гриба (Inonotus obliquus)uk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБІТ_2021_162_Лазаренко А.О..pdfПояснювальна записка1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.