Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49979
Title: Використання тренінгових технологій для розвитку навичок саморегуляції у студентів
Authors: Гаврилькевич, В’ячеслав
Подкоритова, Лариса
Keywords: тренінгові технології
навички саморегуляції
психологічна підготовка
екстримальні і соціономічні професії
методи саморегуляції
психологічна самодопомога
Issue Date: 15-Apr-2021
Publisher: Кафедра
Citation: Гаврилькевич В. Використання тренінгових технологій для розвитку навичок саморегуляції у студентів / В’ячеслав Гаврилькевич, Лариса Подкоритова // Авіаційна та екстремальна психологія у контексті технологічних досягнень: збірник наукових праць / за заг. ред. Л.В. Помиткіної, О.М. Ічанської. – К. : «Кафедра», 2021. – С. 182-187.
Abstract: Розвиток навичок саморегуляції є актуальною проблемою у фахівців екстремальних і соціономічних професій. Здатність впоратися зі стресом, витримати тривалі навантаження, рівноважити емоційні і фізичні стані – задачі, які можна вирішити за умови відповідної психологічної підготовки. Оволодіння методами і прийомами саморегуляції доречно здійснювати під час навчання. При цьому найбільш ефективними є спеціально організовані заняття, які поєднують теоретичне та практичне навчання. У статті розглядаються особливості навчальної дисципліни «Психологія саморегуляції», яка викладалась на першому курсі у студентів-психологів.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49979
ISBN: 978-617-95078-4-7
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Авіаційна та екстремальна психологія у контексті технологічних досягнень" 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
гаврилькевич.pdf176.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.