Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49823
Title: Психологічний симбіоз як предиктор співзалежних стосунків у студентів технічного вузу
Authors: Помиткіна, Любов Віталіївна
Keywords: психологічний симбіоз
соціальна ідентифікація
близкість
дитячі травми і переживання
співзалежна особа
надмірно контролюючі батьки
Issue Date: 15-Apr-2021
Publisher: Кафедра
Citation: Помиткіна Л.В. Психологічний симбіоз як предиктор співзалежних стосунків у студентів технічного вузу / Любов Віталіївна Помиткіна // Авіаційна та екстремальна психологія у контексті технологічних досягнень: збірник наукових праць / за заг. ред. Л.В. Помиткіної,О.М. Ічанської. – К. : «Кафедра», 2021. – С.66-68.
Abstract: Темою статті є дослідженння явища психологічного симбіозу у студентів технічного вузу. Актуальність статті полягає у тому, що приблизно 30-40% студентської молоді не готові до дорослого життя, до організації власної життєдіяльності під час навчання й проживання в гуртожитках. Під час індивідуальних консультацій було виявлено, що студенти виросли, але не стали дорослими, і причиною тому є залежність від батьків. Це проявляється у неможливості приймати самостійні рішення, у відсутності власної думки, у виникненні проблем щодо постановки цілей та вибору способів їх досягнення.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49823
ISBN: 978-617-95078-4-7
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Авіаційна та екстремальна психологія у контексті технологічних досягнень" 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
помиткіна л.pdf172.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.