Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48605
Title: Кримінально-правові ознаки ненадання допомоги судну та особам, що зазнали лиха
Authors: Шевченко, Д.В.
Keywords: кримінально-правова харктеристика
ненадання допомоги судну
кримінальне правопорушення
тези доповіді
Issue Date: 20-Nov-2020
Publisher: Вектор
Citation: Шевченко Д.В. Кримінально-правові ознаки ненадання допомоги судну та особам, що зазнали лиха// Матеріали АЕРО-2020. Повітряне і космічне право: [Матеріали Всеукраїнської конференції молодих учених і студентів, м. Київ, Національний авіаційний університет, 20 листопада 2020 р.] Том 1 / Шевченко Д.В. – Тернопіль: Вектор. – C. 283-285.
Abstract: Уважно вивчаючи норми чинного Кримінального кодексу України, слід дійти висновку, що в кримінально-правових нормах про ненадання допомоги треба виділяти ті, що містять вказівку на загальних та спеціальних суб’єктів вчинення даного кримінального правопорушення. Ненадання допомоги судну та особам, що зазнали лиха, відноситься до кримінальних проступків, та є проступком із формальним складом, який вважається вчиненим у формі бездіяльності. Відповідальність за це суспільно небезпечне діяння передбачена в ст. 284 КК України.
Description: Тези доповіді студента на конференції
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48605
ISBN: 978-966-310-120-3
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської конференції молодих учених і студентів «АЕРО-2020. Повітряне і космічне право» 20 листопада 2020 року (Cекція 3 : Кримінально-правові засоби протидії кримінальним правопорушенням . у транспортній сфері)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шевченко Д.В..pdf341.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.