Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46755
Title: Удосконалення технології біосинтезу дріжджів Saccharomyces boulardii для виробництва пробіотика «Нормагут»
Authors: Шпетна, Крістіна Олексіївна
Keywords: біотехнологія
пробіотики
дипломна робота
дріжджі
поживне середовище
джерело неорганічного азоту
Saccharomyces boulardii
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Удосконалено технологію біосинтезу дріжджів Saccharomyces boulardii для виробництва пробіотика «Нормагут», що дозволяє скоротити час накопичення біомаси дріжджів та збільшити у 2 рази її кількість. Встановлено, що для накопичення біомаси дріджіжів доцільно використовувати синтетичне поживне середовище Рідера з додаванням в якості джерела неорганічного азоту – сечовини, що володіє високими ростовими властивостями. Відповідно, це поживне середовище є актуальним, перспективним і дешевим для збільшення виходу дріжджів. Матеріали дипломної роботи можуть бути використані при викладанні дисциплін за спеціальністю 162 «Біотехнологія та біоінженерія».
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи к. т. н., доцент кафедри біотехнології Решетняк Л. Р.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46755
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБІТ_2020_162_ШпетнаКО.pdf1.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.