Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46755
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШпетна, Крістіна Олексіївна-
dc.date.accessioned2021-02-11T13:14:33Z-
dc.date.available2021-02-11T13:14:33Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46755-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи к. т. н., доцент кафедри біотехнології Решетняк Л. Р.uk_UA
dc.description.abstractУдосконалено технологію біосинтезу дріжджів Saccharomyces boulardii для виробництва пробіотика «Нормагут», що дозволяє скоротити час накопичення біомаси дріжджів та збільшити у 2 рази її кількість. Встановлено, що для накопичення біомаси дріджіжів доцільно використовувати синтетичне поживне середовище Рідера з додаванням в якості джерела неорганічного азоту – сечовини, що володіє високими ростовими властивостями. Відповідно, це поживне середовище є актуальним, перспективним і дешевим для збільшення виходу дріжджів. Матеріали дипломної роботи можуть бути використані при викладанні дисциплін за спеціальністю 162 «Біотехнологія та біоінженерія».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectдріжджіuk_UA
dc.subjectпоживне середовищеuk_UA
dc.subjectджерело неорганічного азотуuk_UA
dc.subjectSaccharomyces boulardiiuk_UA
dc.titleУдосконалення технології біосинтезу дріжджів Saccharomyces boulardii для виробництва пробіотика «Нормагут»uk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБІТ_2020_162_ШпетнаКО.pdf1.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.