Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45844
Title: Засоби вираження лінгвокультурного концепту «американська мрія»: перекладацький аспект
Authors: Чалик, Анна Вадимівна
Keywords: дипломна робота
художній текст
лінгвостилістичний аспект
національний концепт
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чалик А.В. Засоби вираження лінгвокультурного концепту «американська мрія»: перекладацький аспект. Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри англійської філології і перекладу. Національний авіаційний університет. Київ, 2020. 95 с.
Abstract: Мета дослідження полягає у здійсненні комплексного, інтегрального підходу до вивчення особливостей відтворення системи лінгвостилістичних засобів вираження національного концепту «Американська мрія» в українському перекладі романів Ф.С. Фіцджеральда «Великий Гетсбі» та «Ніч лагідна». Практичне значення отриманих результатів дослідження полягає у тому, що матеріали і висновки дослідження можуть бути використані при підготовці курсу лекцій з теорії перекладу, зарубіжної літератури, стилістики англійської мови, а також при розробці спецкурсів та семінарів, присвячених темі лінгвокультурних концептів та індивідуальних особливостей творчості різних авторів та проблем їх передачі у процесі перекладу.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: кандидат філологічних наук, доцент Шахновська Ірина Ігорівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45844
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри англійської філології і перекладу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чалик_дипломна_робота.pdf732.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.