Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45804
Title: Труднощі відтворення англомовних кулінарних рецептів українською (на матеріалі українськомовних перекладів книг Гордона Рамзі, Енн Барел та Джеймі Олівера)
Authors: Кобиляцька, Ганна Сергіївна
Keywords: дипломна робота
гастрономічний дискурс
переклад кулінарних рецептів
концепт Їжа
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кобиляцька Г.С. Труднощі відтворення англомовних кулінарних рецептів українською (на матеріалі українськомовних перекладів книг Гордона Рамзі, Енн Барел та Джеймі Олівера). Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри англійської філології і перекладу. Національний авіаційний університет. Київ, 2020. 153 с.
Abstract: У роботі проведено дослідження особливостей функціонування кулінарного рецепту в англомовному кулінарному дискурсі, а також виявлення труднощів та особливостей перекладу англомовних кулінарних рецептів українською мовою. Результати проведеного дослідження можна використовувати у подальшому при перекладі будь-якої літератури кулінарного спрямування: кулінарних книг, відео матеріалів, ілюстративних матеріалів. Отримані практичні результати можна включати у подальші майбутні наукові дослідження та напрацювання, які проводяться філологами, журналістами, перекладачами та іншими науковими співробітниками. Використовувати для написання контрольних робіт, рефератів, статей, дипломних робіт тощо.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: кандидат філологічних наук, доцент Плетенецька Юлія Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45804
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри англійської філології і перекладу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кобиляцька_дипломна_робота.pdf1.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.