Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44731
Title: Компаративний аналіз вигуку як частин мов в англійській та українській мові на матеріалі твору Джоджо Мойес "До зустрічі з тобою"
Authors: Воробйова, Валерія Євгенівна
Keywords: граматичний розбір
компаративний аналіз
аналіз тексту
вигуки
Issue Date: 23-Oct-2020
Publisher: Південнофілогічна організація "Центр філологічних досліджень"
Citation: Воробйова В. Є. Компаративний аналіз вигуку як частин мов в англійській та українській мові на матеріалі твору Джоджо Мойес "До зустрічі з тобою" // Розвиток філологічних наук: європейські практики та національні перспектики: Міжнародна науково-практична конференція, м. Одеса, 23–24 жовтня 2020 року. – Одеса: Південноукраїнська організація «Центр філологічних досліджень», 2020. – Ч. 2. – 89-93 с.
Abstract: Світова література містить різноманітну кількість творів, які стали спадком не однієї держави. Завдяки літературним творам автори виражають власний внутрішній світ та намагаються поділитися ним з читачами. Для цього письменники підбирають особливі жанрово-стилістичні засоби, прийоми та методи передачі почуттів, емоцій, вражень, установок. Тобто саме по собі завдання передачі сенсу є непростим і нетривіальним. Очевидно, що за таких умов будь-яка не авторська інтерпретація тексту може докорінно змінити ідею та задум твору. Саме ця проблема окреслює основну перекладацьку дилему.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44731
Appears in Collections:Наукові публікації студентів кафедри англійської філології і перекладу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_Воробйова_В_Є_Вигуки_в_творі_Мойеса_Одеса.pdf2.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.