Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41761
Назва: Порівняльний аналіз сертифікованих функціональних продуктів країн Західної Європи, Катару та України
Автори: Гривнак, Божена-Олеся Олександрівна
Ключові слова: дипломна робота
функціональні продукти
харчові продукти
сертифікація
нормативно – правова база
Україна
Катар
Європейський Союз
Дата публікації: лют-2020
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Oб`єкт дoслiджeння – функціональні продукти. Пpeдмeт дoслiджeння – порівняльна характеристика законодавчої бази сертифікованих функціональних продуктів країн Західної Європи, Катару та України. Мeтa диплoмнoї poбoти вивчити, проаналізувати та порівняти особливості процедури надання харчовим продуктам статусу функціональних в Україні, країнах ЄС та у Катарі, а також продемонструвати недоліки і переваги сертифікації функціональних харчових продуктів у різних країнах, з подальшими рекомендаціями щодо поліпшення та вдосконалення системи сертифікації та обігу функціональних харчових продуктів на українському ринку. Методи дослідження – Нормативно-правові акти України, Катару та ЄС, періодичні друковані видання, навчально-методична література, інтернет ресурс; системний підхід, аналіз, синтез, порівняння, узагальнення.
Опис: Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи д.с.-г.н. професор Барановський Михайло Миколайович
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41761
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФЕБІТ_2020_162_ГривнакБ.-О.О..pdf2.68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.