Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41761
Назва: | Порівняльний аналіз сертифікованих функціональних продуктів країн Західної Європи, Катару та України |
Автори: | Гривнак, Божена-Олеся Олександрівна |
Ключові слова: | дипломна робота функціональні продукти харчові продукти сертифікація нормативно – правова база Україна Катар Європейський Союз |
Дата публікації: | лют-2020 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Короткий огляд (реферат): | Oб`єкт дoслiджeння – функціональні продукти. Пpeдмeт дoслiджeння – порівняльна характеристика законодавчої бази сертифікованих функціональних продуктів країн Західної Європи, Катару та України. Мeтa диплoмнoї poбoти вивчити, проаналізувати та порівняти особливості процедури надання харчовим продуктам статусу функціональних в Україні, країнах ЄС та у Катарі, а також продемонструвати недоліки і переваги сертифікації функціональних харчових продуктів у різних країнах, з подальшими рекомендаціями щодо поліпшення та вдосконалення системи сертифікації та обігу функціональних харчових продуктів на українському ринку. Методи дослідження – Нормативно-правові акти України, Катару та ЄС, періодичні друковані видання, навчально-методична література, інтернет ресурс; системний підхід, аналіз, синтез, порівняння, узагальнення. |
Опис: | Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи д.с.-г.н. професор Барановський Михайло Миколайович |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41761 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФЕБІТ_2020_162_ГривнакБ.-О.О..pdf | 2.68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.